Sastojci:
60 dag junečeg buta
2 glavice luka
3 čena češnjaka
papar
sol
1 žlica vegete
pola žličice mljevene crvene paprike (po želji)
5 dl pasirane rajčice
1.5 l vode
lovorov list
peršin
1 žlica krušnih mrvica
Priprema:
1.Luk i češnjak narezati na sitno ili kao ja staviti u sjeckalicu da se
dobro usitne pa popržiti na malo ulja. Dok se prži luk ukoliko je
potrebno podlijevati sa vodom da ne zagori.
2.Kad je luk gotov, dodati meso, sol, papar i pržiti dok ne dobije
lijepu boju, zatim dodati vegete, peršina i lovorov list. Par minuta
miješati pa dodati pasiranu rajčicu i vode da bude u visini prsta-dva
preko mesa.
3.Kuhati oko 40 minuta do sat vremena te na kraju dodati veliku žlicu krušnih mrvica pa kuhati još 10-15 minuta.
Sunday, November 8, 2015
JUNEĆI GULAŠ
1:23 PM
No comments
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
0 comments:
Post a Comment